m Cadouri pentru firme | Cadouri personalizate
Facebook Twitter Gplus RSS

Cadouri pentru firme

Unii le mai zic si Corporate Gifts sau Engraved Gifts ori Business Gifts sau mai stim noi cum. Noua ne place sa le numim simplu “Cadouri pentru firme”.

De ce “Cadouri pentru firme”? 
Fiecare afacere se bazeaza pe relatiile de afaceri – mentinandu-le pe cele existente sau cautand in permanenta sa dezvolte altele noi. Cadourile oferite de FunGift.ro arata partenerilor dumneavoastra cat de mult ii pretuiti si pe de alta parte va asigura o vizibilitate a brand-ului ce poate dura o viata.

Depasind aceasta idee, putem spune despre cadourile pentru firme ca sunt mai mult decat un mod de a recunoaste implicarea in succesul firmei a partenerilor de afaceri si a clientilor. Cadourile date de companie angajatilor ridica moralul, rasplatindu-i pentru efortul depus si pentru realizarile lor. Cadourile oferite de firme agajatilor cresc gradul de loialitate a acestora deoarece gestul arata ca firma intelege valoarea oamenilor din spatele succesului.

Cadouri pentru firme la E-personalizate.ro
e-personalizate.ro va ajuta sa oferiti cadouri partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, oferindu-va preturi mai bune in functie de valoarea comenzii dumneavoastra cat si sfaturi ale unor experti in cadouri.

Pentru a comanda cadouri pentru firma dumneavoastra va trebui sa ne contactati. Cel mai usor este prin telefon la 0768.961.961. Dupa ce am stabilit impreuna ce produse doriti si care va fi discount-ul dumneavoastra, va vom comunica in cat timp vi le putem livra. Daca termenul de livrare este acceptat de dumneavoastra, putem spune ca am inceput o noua si frumoasa colaborare.
Simplu ca 1, 2, 3.

 

e-personalizate.ro va poate oferi cadouri de Craciun sau sarbatori de iarna, cadouri pentru momente deosebite ale companiei dumneavoastra sau cadouri promotionale.

© Cadouri personalizate